Κωδικός: Bioginix PRP

Διαθεσιμότητα : 7 Πακέτο

Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι
Ποσότητα:
Πακέτο
Ελάχιστη ποσότητα : 1 τεμάχια

BIOGINIX PRP 

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΠΛΑΣΜΑ

Το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα δημιουργείται λαμβάνοντας μια ποσότητα αίματος από τον ασθενή και εκτελώντας το μέσω μιας φυγοκέντρου, αυξάνοντας έτσι τοπικά τη συγκέντρωση των αιμοπεταλίων μέσα στο δείγμα. Η διαδικασία επιτρέπει την προσβασιμότητα των πολύτιμων ενώσεων που περιέχει το αίμα και το πλάσμα που διαφορετικά δεν θα ήταν άμεσα διαθέσιμα. Αυτή η διαδικασία είναι σημαντική επειδή οι πρωτεΐνες του δείγματος, οι οποίες είναι τώρα εμπλουτισμένες, περιέχουν υποστήριξη καταλυτικού ιστού, όπως αυξητικούς παράγοντες και κυτοκίνες. Οι εμπλουτισμένες πρωτεΐνες θα παράσχουν μαζικές ιδιότητες αποκατάστασης και αναζωογόνησης πολύτιμες για ασθενείς με δερματολογικά προβλήματα που χρειάζονται θεραπεία.

ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ BIOGINIX

Τα πλούσια αιμοπετάλια λειτουργούν ως φυσική δεξαμενή για παράγοντες ανάπτυξης που είναι απαραίτητοι για την αποκατάσταση τραυματισμένων ή κατεστραμμένων ιστών. Προς το παρόν το ευρύ χαρακτηριστικό γνώρισμα και η φυσική ευελιξία, το BIOGINIX Cell Therapy μπορεί να θεραπεύσει ένα ευρύ φάσμα δερματολογικών θεμάτων, όπως λεπτές γραμμές και βαθιές ρυτίδες, σε ουλές ακμής και βλάβες από τον ήλιο, καθώς και διόρθωση των μαύρων κύκλων και υποβλέψεις. Η κυτταροθεραπεία Bioginix βοηθά στην ανάκτηση του χαμένου όγκου του προσώπου γύρω από την περιοχή των ρινοβολιών, στη βελτίωση της μικροαγγειοποίησης και στη διόρθωση της ροδόχρου ακμής. Τέλος, οι προκύπτοντες αυξητικοί παράγοντες που εκκρίνονται από τα αιμοπετάλια διεγείρουν την ανάκτηση ιστών αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου και διεγείρουν την ανάπτυξη των τριχών.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΩΝ BIOGINIX

Η θεραπεία βλαστικών κυττάρων BIOGINIX ενθαρρύνει το δέρμα να παράγει κολλαγόνο και προσθέτει αυξητικούς παράγοντες. Οι θεραπείες που προκύπτουν έχουν φανεί ότι κάνουν το δέρμα να εμφανίζεται πιο γεμάτο, πιο σφιχτό και πιο νεανικό. Μετά από πολλαπλές θεραπείες που έχουμε δει, τα αποτελέσματα ποικίλλουν από το δέρμα ενισχύοντας σε εξαιρετικά νεανικό δέρμα. Άλλα πλεονεκτήματα της θεραπείας περιλαμβάνουν τη μείωση της απώλειας μαλλιών.

Η πλήρης διαδικασία αναγέννησης κολλαγόνου διαρκεί οπουδήποτε μεταξύ τριών έως έξι μηνών. Αλλά από την εμπειρία μας, ένα υψηλό ποσοστό ασθενών έχει δει πολλά υποσχόμενη και σημαντική διαφορά μέσα σε λίγες μόλις ημέρες από την πρώτη θεραπεία και θα συνεχίσει να βλέπει βαθμιαία βελτίωση τις επόμενες εβδομάδες.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ BIOGINIX

Οι ενέσεις PRP BIOGINIX παρασκευάζονται με τη χρήση χαμηλών όγκων αίματος του ασθενούς, ακολουθώντας κατάλληλες τεχνικές ασηψίας. Αφού φυγοκεντρηθούν, τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια εγχέονται στον ιστό στόχο, απελευθερώνοντας αυξητικούς παράγοντες που προσλαμβάνουν και αυξάνουν τον πολλαπλασιασμό των αποκαταστατικών κυττάρων. Η θεραπεία διαρκεί περίπου τριάντα έως σαράντα πέντε λεπτά, ανάλογα με τις συγκεκριμένες περιοχές θεραπείας. Ένας παράγοντας μπορεί να εφαρμοστεί για να βοηθήσει στην ταλαιπωρία ή τον πόνο. Παρακολουθούν τις συνεδρίες θεραπείας συνιστάται να διατηρήσουν τα συνολικά αποτελέσματα. Ο αριθμός των θεραπειών για βέλτιστα αποτελέσματα θα κυμαίνεται οπουδήποτε από τρεις έως έξι θεραπείες μετά από μια διάρκεια όχι μικρότερη των τεσσάρων εβδομάδων. Μόλις ο ασθενής υποστεί τον συνιστώμενο αριθμό συνεδριών, συμβουλεύουμε τους ασθενείς να υποβάλλονται σε θεραπείες επαφής σε διαστήματα έξι έως δώδεκα μηνών. Τα διαστήματα εξαρτώνται από τη γνώμη του ιατρού, λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως η ηλικία των ασθενών, η υγεία του δέρματος, καθώς και οι προηγούμενες παθήσεις του δέρματος.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ BIOGINIX

Σχεδόν οποιοσδήποτε μπορεί να είναι υποψήφιος για τη θεραπεία με κυτταροθεραπεία BIOGINIX. Συνεπώς, είναι αυτόλογο μη ανοσογόνο, και δεν υπάρχουν μελέτες μέχρι σήμερα που να έχουν αξιόπιστα τεκμηριωμένες ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με αυτή τη θεραπεία. Η θεραπεία περιέχει συγκέντρωση αιμοπεταλίων πλούσιων σε πρωτεΐνες. Η συγκέντρωση αιμοπεταλίων και, συνεπώς, η συγκέντρωση αυξητικών παραγόντων μπορεί να είναι πέντε έως δέκα φορές μεγαλύτερη από το μη επεξεργασμένο αίμα. Οι σωλήνες περιστράφηκαν σε μηχανή φυγοκεντρίσεως σε όχι λιγότερο από 1.500 περιστροφές ανά λεπτό επί πέντε λεπτά. Η φυγοκέντρηση επιτρέπει στο αίμα να διαχωριστεί σε στρώματα, η κορυφαία στρώση θα είναι εκεί όπου βρίσκεται το PRP και το κάτω τμήμα θα είναι τα υπολείμματα των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Η χρήση ενός σωλήνα δώδεκα χιλιοστολίτρων επιτρέπει αύξηση πενήντα πέντε τοις εκατό στην συλλογή του σωλήνα μικρότερου τυποποιημένου μεγέθους. Το BIOGINIX είναι ένα κιτ σχεδιασμένο για γρήγορο και αποτελεσματικό διαχωρισμό και παρασκευή πολύ πυκνών αιμοπεταλίων, ενώ απαιτεί μόνο ελάχιστες ποσότητες πλάσματος από τον ασθενή. Το χλωριούχο ασβέστιο (CaCl2) είναι ενεργοποιητής του PRP, μία μονάδα ανά ml CaCl2 προστίθεται στο PRP και πρέπει να χρησιμοποιηθεί εντός πέντε λεπτών. Σε συνδυασμό, το χλωριούχο ασβέστιο + PRP παρέχει μια συνεχή προσφορά αυξητικών παραγόντων στους εξασθενημένους ιστούς και τριχοθυλακίων για αρκετούς μήνες. Αυτό υποδηλώνει το γεγονός ότι ο αριθμός των αιμοπεταλίων ενός PRP ενός εκατομμυρίου / mL έχει καταστεί ο ορισμός εργασίας για θεραπευτική αγωγή PRP.

 

BIOGINIX ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ

Η κυτταροθεραπεία BIOGINIX είναι μια πολύ φυσική, σύγχρονη μέθοδος επιλογής για την αποκατάσταση της ποιότητας μαλλιών. Είναι μια ασφαλής μη χειρουργική διαδικασία με σημαντικά αποτελέσματα. Είναι μια ενέσιμη θεραπεία που χρησιμοποιεί το πλάσμα του ασθενούς που περιέχει ενεργούς αυξητικούς παράγοντες που προάγει την ανάπτυξη των τριχών. Αυτοί οι αυξητικοί παράγοντες μπορεί να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της τρίχας ή σε μια ελάχιστη, αργή απώλεια μαλλιών. Το BIOGINIX είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες.Το αποτέλεσμα αφήνει στον ασθενή πληρέστερες και πιο υγιές μαλλιά.

Ο αριθμός των θεραπειών θα εξαρτηθεί από την κατάσταση της τρίχας του ασθενούς και θα συζητηθεί από τον ιατρό κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης. Γενικά, ο αριθμός των θεραπειών θα είναι τέσσερις έως έξι θεραπείες σε διαστήματα τεσσάρων εβδομάδων. Θα δείτε σημαντική ανάπτυξη τριχών από έξι μήνες και θα συνεχιστεί στη συνέχεια. Οι καθοριστικοί παράγοντες είναι η ποσότητα και η αιτία της απώλειας τρίχας. Συνολικά, η ικανοποίηση των ασθενών ήταν υψηλή, με μια μέση βαθμολογία επτά σε μια κλίμακα από ένα έως δέκα. Οι ασθενείς θα πρέπει να εξετάσουν σοβαρά τις επαναλαμβανόμενες θεραπείες σε διαστήματα έξι έως δώδεκα μηνών για να διατηρήσουν την πρόοδό τους για αποκατάσταση της τρίχας.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ BIOGINIX

 • Ρυτίδες στο πρόσωπο
 • Μαύροι κύκλοι γύρω από τα μάτια
 • Λαιμός
 • Στήθος και ντεκολτέ
 • Ρυτίδες στα χέρια
 • Ουλές ακμής
 • Ραγάδες
 • Ενυδάτωση
 • Απώλεια μαλλιών

ΤΟ ΚΙΤ BIOGINIX PRP ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

2τεμ. σωλήνες PRP 12ml
 • CE. Κλάση ΙΙΒ.
 • Αποστειρωμένο. Μη πυρετογόνο.
 • Διάρκεια ζωής 2 ετών.
 • Γυάλινοι σωλήνες.
 • Ατομική συσκευασία
 • Κάθε σωληνίσκος:
  ένα τζελ διαχωρισμού κυττάρων εισαγωγής 1,2 ml + ένα υγρό αντιπηκτικό κιτρικό νάτριο
Αξεσουάρ αφαίρεσης αίματος
 • 2 τεμ.: Σύριγγες (αποστειρωμένες) 5 ml.
 • 2 τεμ.: Σύριγγες (αποστειρωμένες) 3 ml.
 • 2 τεμάχια: Υποδοχέας σωλήνα Vacutainer (μη αποστειρωμένο, καθαρό, χωρίς λατέξ).
 • 4 τεμ.: Βελόνες συλλογή αίματος (αποστειρωμένες) - 30g x 1/2 (0.3x13mm).
 • 2 τεμ.: Βελόνες ραχιαίας (αποστειρωμένες, μη τοξικές, μη πυρετογόνες) - 22g (0,7x75mm).
 • 1 τεμάχιο: απορροφητικό επίδεσμο (8.0 cm x 8.0 cm).
 • 1pcs: Tourniquet (χωρίς λάτεξ, συνθετικό καουτσούκ).
 • 2 αμπούλες : Ενεργοποιητής Χλωριούχο ασβεστίου - 2 x 1ml / 0,033 fl.oz

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ

 1. Por YC, Shi L, Samuel Μ, Song C, Yeow VK (2009). "Χρήση στεγανωτικών υλικών σε προσκρουστήρες προσώπου: μια μετα-ανάλυση". Αισθητική πλαστική χειρουργική. 33 (3): 336-9. PMID 19089492. doi: 10.1007 / s00266-008-9280-1.
 2. Foster Τ., Puskas BL, Mandelbaum BR, Gerhardt ΜΒ, Rodeo SA (2009). "Πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα: από βασικές επιστήμες μέχρι κλινικές εφαρμογές". Αη J Sports Med. 37 (11): 2259-72. PMID 19875361. doi: 10.1177 / 0363546509349921.
 3. Frautschi, RS; Hashem, ΑΜ; Halasa, Β. Cakmakoglu, C; Zins, JE (1η Μαρτίου 2017)."Τρέχουσες αποδείξεις για κλινική αποτελεσματικότητα πλάσματος πλούσιου σε αιμοπετάλια στην αισθητική χειρουργική: Μια συστηματική ανασκόπηση". Περιοδικό αισθητικής χειρουργικής. 37 (3): 353-362. PMID 28207031.
 4. Eppley BL, Pietzak WS, Blanton Μ. Πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα: Μια επισκόπηση της βιολογίας και των εφαρμογών στην πλαστική χειρουργική. Plast Reconstr Surg. 2006, 118: 147-59e.
 5. Valente Duarte de Sousa, Isabel Cristina. Tosti, Antonella (Μάιος 2013). "Νέα ερευνητικά φάρμακα για την ανδρογενετική αλωπεκία". Γνώμη εμπειρογνωμόνων για τα ερευνητικά φάρμακα. 22 (5): 573-589. ISSN 1744-7658. PMID 23550739. doi: 10.1517 / 13543784.2013.78474.
 6. Pietro Gentile, Σιμόνε Γκέρκοβιτς, Alessandra Bielli, Μαρία Τζιοβάννα Σέκολι, Αουγκούστο Ορλάντι, Βαλερί Cervelli (2015). "Η επίδραση πλάσματος πλούσιου σε αιμοπετάλια στην αναγέννηση τρίχας: Μια τυχαία ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο δοκιμή" (PDF).ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ.
 7. Frautschi, RS; Hashem, ΑΜ; Halasa, Β. Cakmakoglu, C; Zins, JE (1η Μαρτίου 2017)."Τρέχουσες αποδείξεις για κλινική αποτελεσματικότητα πλάσματος πλούσιου σε αιμοπετάλια στην αισθητική χειρουργική: Μια συστηματική ανασκόπηση". Περιοδικό αισθητικής χειρουργικής. 37 (3): 353-362. PMID 28207031.
 8. Li ZJ, Choi ΗΜ, Choi DK, Sohn KC, Im Μ, Seo YJ, et αϊ. Αυτόλογο πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια: Ένα πιθανό θεραπευτικό εργαλείο για την προώθηση της τριχοφυΐας. Dermatol Surg. 2012 · 38: 1040-6.
 9. "Αρχές και Μέθοδοι Παρασκευής Πλούσιου σε Αιμοπετάλια Πλάσματος: Μια Επανεξέταση και το Περιεχόμενο του Συγγραφέα". Εφημερίδα της δερματικής και αισθητικής χειρουργικής - Rachita Dhurat και MS Sukesh.
 10. Sunitha Raja V, Munirathnam Naidu Ε. Munirathnam Naidu Ε. Πλούσιο σε αιμοπετάλια ινώδες: Εξέλιξη ενός συμπυκνώματος αιμοπεταλίων δεύτερης γενεάς. Indian J Dent Res. 2008, 19: 42-6.
 11. Eppley BL, Pietzak WS, Blanton Μ. Πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα: Μια επισκόπηση της βιολογίας και των εφαρμογών στην πλαστική χειρουργική. Plast Reconstr Surg. 2006, 118: 147-59e.