Κρέμες χεριών Isolda

Isolda κρέμες χεριών

Η παραγωγή κρεμών ISOLDA υπόκειται σε αυστηρές προδιαγραφές. Ξεκινάει με τον αυστηρό έλεγχο της επιλογής των πρώτων υλών με κριτήρια τις ιδιότητες και την καθαρότητα τους. Συγκεκριμένοι υγειονομικοί κανόνες τηρούνται καθ’ όλη τη διαδικασία της παραγωγής, αποθήκευσης και αποστολής. Οι συνθέσεις των κρεμών υπόκεινται σε αυστηρές και απαιτητικές δοκιμές, τις οποίες εκτελούν διαπιστευμένα εργαστήρια. Το αποτέλεσμα αυτών των ελέγχων είναι πάντα το πιστοποιητικό που δηλώνει για παράδειγμα τη δερματική ανοχή της κρέμας. Όλες οι κρέμες ISOLDA είναι κατά αυτόν τον τρόπο ελεγμένες και πιστοποιημένες. Π.χ οι κρέμες με καλέντουλα και χαμομήλι έχουν δοκιμαστεί κλινικά και έχουν αποδειχθεί οι καταπραϋντικές και επουλωτικές τους ιδιότητες. Η γραμμή παραγωγής των καλλυντικών είναι εξοπλισμένη με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικά εξοπλισμό. Όλη η διαδικασία παραγωγής διεξάγεται αυτόματα χωρίς την επαφή του ανθρώπινου χεριού σε ένα αυστηρά ελεγχόμενο περιβάλλον. Ως εκ τούτου δεν μπορεί το προϊόν (σε αυτή την περίπτωση η κρέμα) σε κανέναν κύκλο της παραγωγής να μολυνθεί. Ο καταναλωτής που θα αγοράσει την κρέμα, θα είναι βέβαιος ότι το χέρι του είναι το πρώτο που άγγιξε το προϊόν του.

Η συσκευασία των κρεμών γίνεται σε φαρδύτερα σωληνάρια, τα οποία εξακολουθούν να έχουν όγκο 100 ml, διαθέτοντας μικρή οπή Euro για ανάρτηση και νέο, πολύ βολικό αρθρωτό πώμα. Τα χρώματα των πωμάτων έχουν σχεδιαστεί για την εύκολη αναγνώριση. Οι κρέμες ISOLDA έχουν τη μεγαλύτερη ποικιλία ελαίων και δραστικών ουσιών στην αγορά. Ο καθένας από εσάς μπορεί να επιλέξει τον τύπο της κρέμας που ταιριάζει καλύτερα στο δέρμα του. Οι νέες κρέμες ISOLDA δεν είναι ανανεωμένες μόνο εξωτερικά αλλά και στις συνθέσεις τους. Στα νέα σκευάσματα δόθηκε έμφαση στην αύξηση των περιεχομένων ποσοστών των δραστικών ουσιών και των φυσικών ελαίων. Πλέον οι κρέμες απλώνονται και απορροφούνται καλύτερα. Οι κρέμες ISOLDA είναι οι μοναδικές επαγγελματικές κρέμες στην αγορά με πιστοποιητικά που αποδεικνύουν το ενυδατικό και επουλωτικό τους αποτέλεσμα.

  • Οι μοναδικές επαγγελματικές κρέμες στην αγορά με πιστοποιητικά που αποδεικνύουν το ενυδατικό και επουλωτικό τους αποτέλεσμα.
  • Υψηλή περιεκτικότητα σε δραστικές ουσίες και φυσικά έλαια
  • Πρακτική οπή euro για ανάρτηση.
  • Καλύτερη επάλειψη και απορροφητικότητα
  • Νέα διάμετρος σωληναρίου
  • Αρθρωτό πώμα