Κωδικός: Sculpture
Καλέστε μας για τιμή

1060nm διοδικό laser μηχάνημα αφαίρεσης λίπους

Τεχνολογία διοδικού laser αρχή λειτουργίας:
Το Sculpture διοδικό laser είναι μια μη επεμβατική θεραπεία με λέιζερ. Αυτό χρησιμοποιείται για να στοχεύσει και να μειώσει ή να εξαλείψει τα κύτταρα του λίπους άμεσα. Λειτουργεί τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες και σε ποικίλους τύπους σώματος. Μια θεραπεία διαρκεί κατά μέσο όρο 25 λεπτά και μπορεί να στοχεύσει πολλαπλές περιοχές ταυτόχρονα.
Το σύστημα διοδικού Laser 1060nm υιοθετεί την μη επεμβατική τεχνολογία υπερθερμίας που χρησιμοποιεί συγκεκριμένο λέιζερ μήκους κύματος 1060nm, στοχεύοντας κυρίως τον λιπώδη ιστό στη μείωση του επίμονου λίπους στην περιοχή, όπως η κοιλιά. Δεν είναι σαν τον παραδοσιακό τρόπο απώλειας βάρους για τη μείωση του μεγέθους των κυττάρων του λίπους. 1060m διοδικό laser είναι πραγματικά για την απώλεια λίπους.

Χαρακτηριστικά :
Η ελεγχόμενη ενέργεια που χρησιμοποιείται καταστρέφει το υποδόριο λίπος έως και 25% σε μόλις 25 λεπτά.
2 μη αναρρόφησης και επίπεδες εφαρμογές και πλαίσια περιγράμματος μπορούν να προσαρμοστούν στις μορφές της ατομικότητας. Μπορούν να αντιμετωπιστούν πολλές περιοχές.
Διαφορετικά, η θερμοκρασία του ιστού είναι αυξημένη μεταξύ 42°C και 47°C, η επαφή με την ψύξη διατηρεί τον ασθενή άνετο καθ 'όλη τη διάρκεια της θεραπείας.
Χειρισμός χωρίς χέρια για να είναι απελευθερωμένα τα χέρια του χειριστή και να έχει χρόνο, η συσκευή μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί σε μια κλινική χρησιμοποιώντας το υπάρχον προσωπικό.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2310328168 ή στο e-mail : sales@fleximed.gr 

Η τοποθέτηση του μηχανήματος και η επίδειξη του μηχανήματος γίνεται από την εταιρία μας (παρουσίαση & εφαρμογή από Αισθητικό μας) Δωρεάν 

Εκπαίδευση Δωρεάν

Πιστοποίηση Δωρεάν

Καλέστε μας για να σας πούμε τα πλεονεκτήματα και να σας δώσουμε την καλύτερη Προσφορά μας 

2 χρόνια εγγύηση