Κωδικός: Ultralift-S
Καλέστε μας για τιμή

Ultralift-S Lifting Προσώπου

Θεωρία Εργασίας

Lifting προσώπου

Η συσκευή Ultralift-S εφαρμόζει υπερηχογράφημα υψηλής ευκρίνειας και κάνει την υπερηχητική εστίαση σε ένα μόνο σημείο για να παράγει υψηλή ενέργεια. Η ενέργεια υψηλής ενέργειας στο SMAS System (SMAS - Επιφανειακό Μυϊκό Απονευρωτικό Σύστημα) και η στρώση SMAS πρόκειται να συρρικνωθεί.

Τέλος, η περιοχή θεραπείας μπορεί να συσφίγγεται αποτελεσματικά. Τα αποτελέσματα μπορεί να παραμείνουν σε μακρά διαρκεία (5 χρόνια) εάν τα φροντίσετε καλά.

13 χιλιοστά αδυνάτισμα σώματος

Η Ultralift-S χρησιμοποιεί υψηλής ευκρίνειας εστιασμένο υπερηχογράφημα, παράγει εστιασμένη ενέργεια και πηγαίνει βαθύτερα στην κυτταρίτιδα για να σπάσει την κυτταρίτιδα. είναι μια επεμβατική, εντυπωσιακή και μακροχρόνια αποτελεσματική θεραπεία για τη μείωση του λίπους, ειδικά για την κοιλιά, το μηρό και το βραχίονα.

Ο στόχος υψηλής εστίασης υπερηχογραφήματος στο λίπος 13mm (βάθος διείσδυσης), η θέρμανση του λιπώδους ιστού συνδυάζεται με υψηλή ενέργεια και καλή διείσδυση για να διαλυθεί το λίπος, κατά τη διάρκεια της θεραπείας, το τριγλυκερίδιο και το λιπαρό οξύ που εκκρίνονται από τη διαδικασία του μεταβολισμού.

Μετάδοση

Το DS-1.5 που χρησιμοποιείται για τη μετάδοση υπερηχογραφήματος υψηλής εστίασης στον ιστό της επιδερμίδας, το υπερηχογράφημα να διεισδύσει στο δέρμα σε βάθος 1,5mm, είναι υπεύθυνο για την ενεργοποίηση της επιδερμίδας του δέρματος σε λεπτότερο ιστό. όπως η ζώνη ματιών.

Το DS-3.0 για τη μετάδοση υψηλής συχνότητας εστιασμένης υπερηχητικής ενέργειας στο στρώμα του δέρματος του ιστού του δέρματος, ο υπερηχογράφος να διεισδύσει στο δέρμα σε βάθος 3,0 mm, είναι υπεύθυνος για την ενεργοποίηση της δερματικής στιβάδας του δέρματος του κολλαγόνου, ενισχύει αποτελεσματικά το αποτέλεσμα της παγίωσης του περιγράμματος, αλλά και να βελτιώσει τους μεγάλους πόρους και να μειώσει την εμφάνιση των ρυτίδων. με στόχο το πηγούνι, το στήθος.

Το DS-4.5 χρησιμοποιείται για τη μετάδοση υπερηχογραφίας εστιασμένου σε υψηλή ενέργεια στο δέρμα, τον υποδόριο ιστό, το υπερηχογράφημα να διεισδύει στο δέρμα σε βάθος 4,5 mm, άμεση υποδόρια στρώση SMAS, στοχευμένη σε παχύτερο δέρμα, όπως μάγουλα, λαιμό κ.λπ.

DS-13.0 / 8.0 υψηλής έντασης εστιασμένη υπερήχων ενεργοποίηση σε βάθος 13 mm / 8.0 mm. που στοχεύουν σε παχύτερο δέρμα, όπως οι μηροί, οι γλουτοί.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

 

Τύπος

Έλεγχος υπερευαισθησίας υψηλής έντασης

Συχνότητα

4MHz

Mode

Λειτουργία παλμών / ψηφιακής εξόδου

Ισχύς

0.25-3.0(0.25/Ελεγχος βημάτων)

Συμβουλή θεραπείας

DS4-1.5 DS4-3.0 DS4-4.5 DS4-8.0 DS4-13.0

Ζωή Κεφαλής

10000 γραμμές

Διαφορά θεραπείας

0.5-5.0mm

Μήκος θεραπείας

5.0 ~ 30mm 5.0 / Βήμα ελέγχου

Πηγή ενέργειας

AC 110V~220V~50Hz/60Hz

Βάρος

Trolley:20kg  - Συσκευή :10kg

Κύρια διάσταση (mm)

400mm(W)*320mm(L)*350mm(H)

Διάσταση στήριξης (mm)

400mm(W)*400mm(L)*800mm(H)

 Πλεονέκτημα της συσκευής Ultralift-S

Το επιφανειακό, βαθύ δέρμα και το SMAS (επιφανειακό μυϊκό απονευρωτικό σύστημα)

Συμβολή SMAS: αναδιαμόρφωση κολλαγόνου, σύσπαση ινών ελαστίνης

Ακριβέστερη διαδικασία λόγω της τεχνολογίας ακριβούς εστίασης.

Μόλις μία φορά, το πλήρες αποτέλεσμα, θα εμφανιστεί σταδιακά σε 2-3 μήνες.

Το άμεσο αποτέλεσμα θα ελεγχθεί μετά την πρώτη θεραπεία, το καλό αποτέλεσμα θα διαρκέσει 3-5 χρόνια

Εξοπλισμένο με μια ποικιλία διαφορετικών επιπέδων μεταδότη ενέργειας εκπομπής δέρματος, υψηλής ενέργειας

Εστιασμένος υπέρηχος που μεταδίδεται στα στρώματα του δέρματος.

Αποκλειστική ανάπτυξη σταθερής εξόδου 4-10MHz τεχνολογίας ευρείας ζώνης που ταιριάζει με την πολυεπίπεδη επεξεργασία του δέρματος.

Τεχνολογία

Γρήγορος και σύντομος χρόνος θεραπείας: 30 λεπτά μια θεραπεία προσώπου.

Χωρίς χειρουργική επέμβαση, χωρίς ενέσεις, αποτελεσματική και ασφαλή θεραπεία

Μετά την ολοκλήρωση και χωρίς περίοδο αποκατάστασης, μπορούν να χρησιμοποιήσουν προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας και μακιγιάζ. 
 (5,00) Αριθμός χρηστών που βαθμολόγησαν (1)